Afhandeling

U heeft het hoogste bod, en nu?

Verloop van de biedingen
Via de website en via email wordt u op de hoogte gehouden van het verloop van het biedproces. Word u overboden dan krijgt u hierover dus bericht. Rechts van elk kavel ziet u de eindtijd tot wanneer u kunt bieden. Wordt er echter in de laatste vijf minuten voor de eindtijd geboden, dan wordt de eindtijd met vijf minuten verlengd. Dit geeft u de gelegenheid om weer een bieding te plaatsen. Dit gaat zo door tot er geen biedingen meer worden geplaatst.

Opgeld
Ja hoor het is zover. De veiling is afgelopen en u bent de hoogste bieder. Dit is wat u natuurlijk het liefst wilt bereiken na het bieden op een kavel. Houd er wel rekening mee dat er bij iedere aankoop nog opgeld bijkomt. Wij hanteren hiervoor 25% over het hamerbedrag. Voorbeeld: Heeft u €50,00 euro geboden dan word het factuurbedrag €62,50

Betaling
Na het aflopen van de veiling krijgen de kopers een factuur toegestuurd. Deze kan vooraf worden overgemaakt of bij het ophalen van uw goederen via pinbetaling worden voldaan. Let op: uitsluitend pinbetaling mogelijk.

Ophalen
De gekochte goederen kunnen bij voorkeur worden afgehaald. De gekochte goederen zullen in de eerste week, na het aflopen van de veiling, opgehaald moeten worden. Dit met inachtneming van de huidige corona maatregelen. Dat wil zeggen, in tijdsblokken en met de juiste voorzorgsmaatregelen. U zult hiervoor via mail op de hoogte worden gehouden.

Verzenden

Ook verzenden behoort tot de mogelijkheden. Dit is echter alleen mogelijk als het gekochte bedrag boven de 75 euro uitkomt. Echter willen wij met klem meegeven dat afhalen onze voorkeur heeft. De kosten voor het verzenden zie u hieronder:

* 15,- Voor alles wat in een doosje past van 20x20x20cm

*20,- Voor alles wat in een doosje past van 40x40x60 

Voor alles groter dan bovenstaande afmetingen kunt u het beste contact opnemen via 0113-853486